Кое според вас е най-женственият елемент или дреха от гардероба на една дама. Ако смятате роклята, полата или корсета за най-необходими, то ще ви кажем, че дори в мъжки дрехи, с правилно избраните аксесоари може да сте нежна, красива и стилна жена. На вашето внимание: 7 елемента от дамския гардероб, без които визията не е завършена:

  1. Неутрален цвят

Колкото и да не ви се вярва, цветовете в дамския арсенал дрехи и аксесоари изиграват съществена роля за крайното оформление.

Неутрален цвят визуално прави талията по-тънка и подчертава раменете. Дори тези, които не носят колан, разбират, че само ще подчертаят формите и ще изглеждате още по-привлекателни. Според различни дължини и миниатюрни и високи жени могат да открият по нещо за себе си. Опитайте да изберете неутрален цвят – тъмно син или бежов. Всеки един цвят трябва да отговаря на всеки елемент от вашия гардероб.

  1. Костюм, който се състои от 3 части: яке, панталони и пола молив

Придържайте се към класиката, избягвайте да преследвате модата. Бъдете елегантни в простотата. Тук ключова роля играе качествената тъкан. Ако носите красив и модерен костюм, ще почувствате женственост и достойнство. Панталоните трябва да седят красиво по женското тяло. Изберете пола за силует с форма А или силует тип молив. Тя не трябва да бъде по-висока и по-ниска от коляното. Тази пола не би трябвало да е прекалено стегната. Якето също трябва да е класическо. Всичко, което е твърде късо или дълго е тенденция.

  1. Тениска в бял, черен или друг подходящ цвят

Тениска е просто незаменима в гардероба на всяка жена. Ако я носите с красива пола и изберете подходящите бижута и можете да отидете на парти. Тениската подхожда и с панталони в цвят каки. Някои жени искат черно-бяла тениска. Изборът на цвят тениска, трябва да подчертава тен, цвят на очите или цвят, който прилича на кожата ви. Играйте с декорация и цвят, но не ги злоупотребявайте. Изглеждайте шик и просто. Можете да играете и с дължината на ръкавите и деколтето.

  1. Кожено яке

Дължината и стилът ще зависят от климата, в който живеете и как възнамерявате да го използвате. Колкото до цвета, може да дадете свобода на фантазията. Не избирайте черно или бежово, имате нужда от цвят на сако, зряла тиква, мока, шоколад – това ви е нужно. Просто трябва да се уверите, че този цвят е за вас и ще се побере в други елементи от вашия гардероб.

  1. Черни обувки

Бъдете внимателни, когато избирате обувки. Не е нужно да търсите обувки с много високи токчета. Стабилната пета е по-предпочитана от обувката с мега висок ток.

  1. Малка чанта

Тя трябва да е навсякъде с вас. Много голямата чанта ще предизвика объркване и ще бъде неудобна за работа. Малката чанта ще изглежда пълна, докато чантата среден размер изглежда чиста и съдържа всичко, от което се нуждаете. Чантата може да се избира в бежови, кафяви или черни цветове. Тя не трябва да е в цвят на обувките, но не трябва да е в конфликт с тях. Намерете нещо, което ви харесва.

  1. Орнаменти

Вкусът и цветът, както се казва, нямат другари. Но в общи линии всяка жена трябва да има чифт обеци и часовник в гардероба си. Часовникът се купува с високо качество. Но не се занимавайте с бижута с по-цветни и големи декорации.

Всичко трябва да бъде в стила на Одри Хепбърн – много елегантно и много сладко.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here