Без бизнес гардероб съвременната жена не може да направи подобаващо впечатление. Нито щом се отнася за офиса, нито по време на важни срещи, включително интервюта. Избрахме петте най-модерни неща от есента, които са подходящи за тези цели!

Панталони

Широките панталони с висока талия се върнаха към модата заедно с други тенденции от 90-те години на миналия век. Този стил е много по-подходящ за бизнес жени, отколкото за други поводи и жени.

Жилетка с ниско деколте

Отворените рамене за последните няколко години се върнаха отново на върха на модата. Подходът на есента не е извинение да се откажем от любимата тенденция, така че в колекциите на много марки преобладават топли нюанси, но дори на черното можем да поставим бяла риза, за да създадем офис изображение.

Кожена пола тип молив

Палфетът на молив полата отдавна е обявен за незаменим атрибут на женския гардероб. Ето, защо сега той е идеален и за създаване на бизнес изображение. Но, за да бъде модерен, обикновената моливна пола не е достатъчна и е необходимо тя да е изработена от тенденциозен материал: велур или кожа.

Кариран костюм

С фино каре на черно и бяло, украсяващ гардероба на жените, включително рокли и палта. Тази шарка се връща отново на мода, сега и в офис костюма.

Облечете се с фокус върху талията

Голяма алтернатива на дрес-титуляра за офис е рокля с акцент върху талията, който създава женствен образ. Той не излиза от мода, дори следва офис дрес кода, особено когато се комбинира с яке. Цветът определено трябва да избере в червено – това е тенденцията на есенно-зимния сезон.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here