В Париж на Седмицата на модата събира всички най-стилни звезди. Дни по-рано всички те политат от различни точки на земното кълбо, за да отпразнуват присъствието си в колекциите, но също така и да блеснат с луксозни облекла.

Алесандра Амброзио

Моделът избра копринена рокля до пода, която едновременно напомняше кимоно и роба – както в тенденцията за последните няколко сезона.

Алекса Чанг

Друг популярен модел и стилна икона залага на най-модерния есенен печат на 2017 г., като избира късата рокля в шотландско каре.

Чиара Ферагни

Модният блогър и много красивото момиче Чиара Ферагни е една от малкото, която не изглежда твърде предизвикателна в ботите, защото ги допълва рокля в ориенталски стил.

Дита фон Тюсе

Известна като танцьор остава вярна на своя ретро стил: роклята й с невероятно великолепна горна част благоприятно я разпределя от тълпата.

Емили Ратаковски

Моделът се представи в пълна светлина, за да провокира подвизите и сексуалност, затова спря избора на рокля-риза с пикантно деколтето и креативен модел дамски сандали.

Фърги

Певица Фърги вече не е бунтовник, сега е стилна дама в най-модерните дрехи на есента – панталон костюм свободна кройка.

Кайли Миноуг

Известната певица избра дантелена дълга рокля в розов цвят с ресни. Костюмът в стил „Бохо“ беше много приближен на миниатюрната Кайли.

Наоми Кембъл

Невероятно луксозен вид представи супермодел Наоми Кембъл. Тя се представи с ботуши с ярък цветен печат и филигран палто от лачена кожа.

Наталия Водянова

Известният модел избра бяла рокля до пода в стил Boho, която се допълва от сребърни обувки. Изображението беше много нежно и романтично.

Наташа Поли

И моделът Наташа Поли реши да опита образа на фаталната жена: черна рокля до пода с дантела, вложки и къдри украсиха, така и така много красивата блондинка.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here