Елегантността не се определя от това, което носите. Това е начин, по който показвате себе си. Това как говорите, какво четете и понякога това ви помага да промените своята етика и финансова система, както и целия начин, за да разберете едно – света.

Това е отношението, което ви носи разликата. Всичко, което правите е въпрос на сърце, тяло и душа.

Възрастта и големината са само числа.

Увереност – ако го имате такава, може да направите всичко възможно

Индивидуалността – стилът е много по-интересен от модата. Нагласата е във всичко. Много е лесно да получите правилните цветове. Трудно е да се комбинирате неутрално с черно.

  1. Аксесоари и личност

Дрехите са едно, но аксесоарите съвсем друго. Докато при едните се получава напластяване, то другите са за съвършенството на стила.

Има постоянното движение между наслояването и разкриване е в същността между двете.

  1. Цвете за свежест

Елегантността не е прерогатив на онези, които току-що са избягали от юношеството, а на тези, които вече са в своето бъдеще.

Нагласата е всичко. Модата не е нещо, което съществува само в рокли. Модата е в небето, на улицата, модата е свързана с идеи, с начина, по който живеем, с това, което се случва.

  1. Очилата

Красотата е перфектна в своите несъвършенства, така че просто трябва да приемете своите несъвършенства.

  1. Дайте воля на своите емоции

Никога не трябва да бъркаме елегантността със снобизъм. Някои хора смятат, че луксът е обратното на бедността. Не е така. Това е обратното на вулгарността. Дизайнът и стилът трябва да работят, за да изглеждате добре и да се чувствате добре без много усилия, за да може да се справите с нещата, които са от значение.

Модата е във всичко. Тя трябва да се справя с идеите и начин, по който живеем. Това какво се случва и какво избираме. Всичко това е в модата.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here