Роклята, според дизайнерите се превръща в контрапункт и през зимния сезон. Тя дори е най-актуалното и стилно решение за предстоящите празници.

Как да носим рокля и кога да я избираме, нека надникнем зад кулисите на модните дизайнери:

Рокля за парти – тезата на креативните модни директори е представена в разчупени модели рокли за парти. Красивите творения са в метални отблясъци на сребро и злато. Сред моделите имате право да избирате семпъл макиаж, практични аксесоари и много сексаплино излъчване.

Рокля за ексцентрици – кожено яке, кожена шапка, кожен панталон…Всички тези модели свързваме със студените дни за годината. Сега модните стилисти предлагат и рокля в кожа. Това е последния фешън хит. Кожените рокли са създадени за представителките на нежния пол, които искат да изразят себе си, чрез модата и успяват с истински замах.

Рокля за романтика – романтиката се задава на хоризонта и сега е момента да я прегърнете с красива рокля за Коледа и Нова година. Освен секси визия роклята тази зима предлага своята романтична форма подобно на ревютата на Louis Vuitton и Roksanda. И двата бранда представят рокли от сатен, които плавно очертават женския силует и следват всяко движение на женското тяло. Подобни горещи модели са повече от перфектни и напълно подходящи за романтични вечери, елегантни събития и най-вече показват жената с вкус и усет към детайлите. Жената, която знае и винаги следва последния писък на модата.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here