Дамските кожени якета извървяват дълъг и трънлив път, преди да се превърнат в моден хит. Началото им започнало още в далечните години на XVII век. В испанските провинции било смятано за принадлежност на селската класа, в Холандия наметалото се споменава като вид дреха на двореца, а във Франция на военните униформи. Функционалността на тези дрехи допълва гардероба. Днес дамските кожени палта са се превърнали в многообразие от модели. Има ги в строги кройки, леки кожени палта и модерни шлифери.

Дамски кожени якета може да откриете в различни кройки, дизайни стилове, както и всевъзможни декорации. Сред моделите има късо кожено яке, с капси, с асиметричен цип прилепнали, изтънчени, модерни, понякога провиснали, с къси ръкави и екстравагантна яка, украсена с големи бутони, усукани линии, сладки колани и други аксесоари.

Тази дреха очертава с елегантния силует, който създава на момичето. Днес има широка гама от елегантни стилни якета и дъждобрани. Може да изберете универсален стил, покрит с необичайни детайли за специални случаи или всеки ден.

Има модели дамски кожени якета с или без качулка. Най-често тези модели се харесват при младите. Те са чудесни за пролетта и есента, както и за защита от вятъра. Наскоро тези якета станаха модерно и стилно облекло.

Късите дамски кожени якета наподобяващи модели на сако, създават стилно изображение. Те предпазват не само от студ, но и създават отлична офис визия.

Дългите дамски кожени якета с дължина до средата на бедрото или малко над коляното са особено разпространени за пролетни и есенни модели. Те са популярни сред жените и сред мъжете. Такива модели са особено подходящи за хора, които не харесват палта, но предпочитат горната част да е топла.

Като цяло многообразието от кожени якета е така голямо, че може да отговори и на каприза на всяка жена. Те могат да бъдат най-различни модели.

Класическите прави модели, перфектно се съчетават с поли, дънки, панталони и клинове.

Късите декорирани якета са подходящи за вечерни излизания, а някои от тях могат да се носят за работа.

За да създадете вечерното изображение, може да комбинирате с блузи от шифон и сини дънки.

Като цяло, според повода и ситуацията може да изберете кройка и модел кожено яке. Може винаги да сте подсигурени срещу студа и прохладни моменти и гарантирано да завършите излъчването си!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here