Бизнес гардеробът на съвременната жена не може да бъде завършен без строгите класики, подходящи за него.

Избрахме петте най-модерни неща от есента, които са подходящи за тези цели!

Панталони с висока талия

Широките панталони, вдигнати в областта на талията се върнаха на мода заедно с други тенденции от 90-те години на миналия век. Този стил е много подходящ за бизнес дамите особено в по-хладните месеци на годината.

Жилетка

Отворените рамене за последните няколко години са на върха на модата. И с настъпването на есента не е причина да се откаже от любимата тенденция, така че в колекциите на много марки са добавени топли пуловери. Това е стил, при който може да носите бяла риза, за да създадете офис образ.

Кожена пола тип молив

Не остаряващата мода на полата тип молив отдавна е обявена за незаменим атрибут на женския гардероб. Ето, защо и сега тя е идеална и създава на бизнес изображение. Но, за да бъдете модерна, не е достатъчно. Заложете и на подходящ материал: велур или кожа.

Дамският костюм

Пола и сако или панталон и сако. Всички елементи от гардероба на жените, включително рокли и палта, трябва да изберете според офис костюма. В тенденциите за есента и зимата сега разпознаваем е класическият печат в бяло и черно.

Фокусирайте на талията

Поставете акцент върху талията, който изглежда женствен. Независимо дали това е рокля или палто, шлифер или блузон, поставете подходящ колан. Цветът може да е червен – това е тенденцията на есенно-зимния сезон.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here