Търсите мода, избирате модерни облекла и аксесоари. Обичате да сте на гребена на модната вълна. Тогава научете всичко от Седмицата на модата през зимата на 2018. Предлагаме ви да се запознаете с актуалното, да следвате тенденции и да вземете в ръцете си дрехи и аксесоари, които просто обожавате:

Дамски дънки

Дънките са дреха, с която винаги ще сте повече от женствена, спокойна или стриктно придържаща се по правилата, както искате. Всичко ще зависи от детайлите. Правилно подбраните аксесоари, обувки и бижута ще ви позволят да създадете точното изображение. Основното нещо е, че в гардероба трябва да имате поне два чифта дънки.

Дамски пуловери

Надяваме се модата за обемните пуловери никога да не отшумява? В края на краищата, те не само изглеждат красиви, но и жизненоважни в условията на студена зима. Топлият и мек пуловер с ярки цветове в студове ще ви помогне да създадете ежедневно изображение. Лесно може да го комбинирате с цветните поли в средна дължина. Друга красива комбинация са буйните поли до средата на бедрото, съчетани с високи ботуши с ниска подметка. Такива образи могат да се видят на модното шоу Christian Dior.

Дайте право на козината

Кожени палта, които наподобяват образа на един от героите във филма „Sesame Street“, бяха представени в почти всяка  колекция на модните дизайнери. Днес в модните цветове се нареждат изумруд, портокали и други класически, много по-популярни нюанси за кожените палта.

Дамски костюми

Най-модерната тема за женския гардероб се дава на блейзърът. Той може да бъде модел на архитектурно творение, мъжки стил и свободна кройка. Той може да е женствен, на каре или моногамен блейзър. Почти всички модели са на върха в пирамидата на популярността. Блейзърите могат да се носят с почти всяко облекло, но най-добре изглеждат с панталони. Можете да комбинирате костюма с блуза от памук или бяла риза.

Обувки с памучно облекло

Модните дизайнери този сезон са вдъхновени от гардероба на Елизабет II и представят много харесваните памучните якета. Сега те ги комбинират с копринени носни кърпички. Такива изображения могат да се видят по дефилетата на модното шоу на Стела Маккартни. Ако искате да сте в час с модната насока, обърнете внимание на промазания слой ярки цветове.

Синьо и черно в едно изображение

Този сезон е пълен със сложни нюанси и интересни цветови комбинации. Ще бъде много интересно да се комбинира в един образ синьо и черно. В такъв цветен диапазон, нещата могат да бъдат не претенциозни, а ефектът особено интересен.

Еклектизъм

Модната тенденция в този сезон също ще бъде комбинация от нелепо. През следващия сезон тази модна тенденция също ще бъде популярна. Сега е време да научите как да комбинирате мъжки якета и романтични цветни рокли, както и различни модели и чанти и колан. Точки, каре, звезди, флористични изображения и геометрия ще стоят добре в комбинация помежду си.

Необичайни чорапогащници

Заложете и на фантастични чорапогащници като пълноправен аксесоар на шала, чантата или колана. Важно е да запомните, че не можете да ги носите с всички дрехи. Най-неутралната ежедневна опция е черни дрехи в съчетание с точки, цветни, дантели или цветни чорапогащи. Така вашето изображение трябва да е прецизно обмислено до най-малките детайли.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here