Всяка млада дама търси поне няколко модела панталони или рокли за новия сезон. Но когато избираме следващата екипировка, дори „haute couture“ от бутик или обикновен магазин, струва си веднага да обърнем внимание на това, какви скъпоценни орнаменти и бижута ще допълнят този образ.

Най-добрите аксесоари са в модната бижутерия

Пръстени

Може би най-популярната любима декорация са дамските пръстени. Те подчертават красивите пръсти с изискан маникюр. Предстоящата година и световните дизайнери не предсказват модата за скъпоценни бижута. Бижутерията трябва да е много, много обемиста.

Така че, пръстените. В идеалния случай трябва да бъдат направени от полускъпоценни камъни. Дори формата на пръв поглед да изглежда смешна, това е шик на сезона. Големи, създадени от едно парче камък, пръстените с „дива“ красота и ще подчертаят не само женствеността и нежността на ръката, но и пръстите на жената.

Най-актуалните цветове за пръстените са кралско синьо, сиво и деликатна лавандула.

Гривни

Гривните трябва да са масивни, ярки, много широки и с обемни орнаменти. Много от значение са животинските мотиви, изработени от естествени камъни, в странна форма, а в някои случаи дори има сцени от живота на животните. Сред огромното количество гривни, най-популярни са тези с камъни, кристали, светлина и цвят. Те са самата предпоставка за стилни неща.

Но заслужава да се има предвид, че блясъкът е много елегантен и не бива да се прекалява с изобилието от бижута. Нека има само един или два елемента, но модерни и светли.

Обици

Всички по-горе за масивност и камъни се отнасят за обеците. През следващата година ушите на дамите ще се красят не със скромни „карамфили“, а цели медальони, с камъни и кристали, много големи и ярки.

Колие

Дизайнерите насърчават да украсявате шията с насипни вериги и масивни висулки. Не само зеленчукови мотиви, животински фигури, но и с пеперуди, водни кончета – всички видове насекоми ще са от значение.

Още едно нещо, орнаментите в етно стил също са много популярни, така че се чувствайте свободни да избирате колиета с шик мъниста или в комбинация с обеци.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here