История знае много модни марки, чиито създатели са в състояние да достигнат до най-горната част на модния Олимп при първия опит, както и поучителните истории на модни дизайнери, които са имали достатъчно постоянство да се стремят към мечтите. Днес „Fashion“ ще ви разкаже за най-популярните модни марки в своята категория.

Популярни младежки марки

Стрийт стилът предполага, дрехите да бъдат в пълна свобода, както и да са смесица от кич и модерна лекота. Популярните модни марки са толкова много, че останат в уличната мода завинаги.

Най-известният сред тях е марката Burberry, основана през 1856 г. от Т. Burberry, която започна с малка фабрика, която през вековете се превърна в легендарна марка. Продуктите от тази марка са обичани, заради своята гъвкавост и практичност. Визитните картички на Burberry са габардин, бежова червена черна тоналност, както и земните нюанси.

По същия смисъл е и марката Lacoste, основава от бившия тенисист Рене Лакост, който изведнъж решава да стане моден дизайнер и постига успех в този бизнес. Тази марка се занимава с производството на спортни и ежедневни облекла, както и с изискани модерни ансамбли.

Ярки представители на модната индустрия са още:

  • Бен Шърман;
  • Анри Лойд.
  • Fila;
  • Ston Iceland;
  • Фред Пери;
  • Томи Хилфигер;
  • Massimo;
  • Марк О’Поло.

Популярни марки от висок клас

Най-известните модни марки просто очароват с лукс и блясък, богати аксесоари, скъпи платове и специалната стилистична позиция. Една от най-успешните марки е Versace. Произвежда модерни дрехи, които са истинско произведение на изкуството в модата. Този италиански производител може да ви предложи много оригинални модели.

Не по-малко популярна марка е Dolce & Gabbana, чието лице е символ на най-елегантните и секси холивудски звезди.

Луксозни и в същото време изтънчени и сдържани са моделите на модни къщи като Армани и Прада. И най-известните френски модни къщи са Кристиан Диор и Шанел.

В допълнение към легендарните марки, които вече са се превърнали в класика и клас „лукс“ са: Vera Wang, Escada, Moschino, Elie Saab, Марк Джейкъбс, Bvlgari, Kenzo , и Alexander McQueen.

Както виждаме, съвременните модни жени имат много да избират, предвид стилистичните си предпочитания и финансови възможности.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here