Няма значение дали е печат от леопард или зебра – живописните отпечатъци винаги са популярни и отдавна са класически, независимо от сезона.

Време е да отидете на лов и да наблюдавате най-новите тенденции в природните условия – в края на краищата, те са по-разнообразни, отколкото си мислите!

С какво да нося животински принт?

Създайте вълнуващи акценти и се превърнете в истински хищник: най-доброто печатно животно изглежда добре в комбинация с черни неща, които ще създадат стилен контраст с екзотичния леопард.

Как да комбинирате дрехи в животински принт?

Ярките аксесоари в животинския стил ще съживят ежедневието, без да го претоварват. За всеки ден изберете блуза с принт леопард.

В комбинация със златни акценти, животинският печат е подходящ за вечеря.

През лятото е екстравагантно да избирате дрехи без ръкави. Те ще бъде вашият идеален спътник.

Практически за пътувания може да добавите аксесоар стилна раничка с леопарди. Тя ще е всичко, от което се нуждаете за сафари в големия град.

Тези модели са идеална основа, ако искате да дадете яркост на ежедневието си.

Предлага се и грандиозно изображение за плажа: бански костюм със зебра.

Котешки принтове за есента и зимата

Тези предложения са истински хит на сезона. Изключително елегантни са палтата и роклите в котешки щампи. И все пак, ако сте решили да се доверите на мъркащата пъстрота, проучете модните тенденции.

Не трябва да съчетавате повече от една котешка шарка;

Ако ви се струва твърде много, заложете на тоалет в изцяло един десен. Може да добавите тънък леопардов колан или мека тигрова шапка.

Тези принтове се съчетават лесно с едноцветни обувки и аксесоари. Ако пък държите обувките и аксесоарите да ви открояват, то облечете семпла рокля, например черна и съчетайте с обувки с висок ток в принт на пантера или котешки пантофки.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here