„Рокерски якета, сака, панталони в строги кройки, за работа или делник, дрехи за празник“

Ако искате да кажете „не“ на стереотипите, ние вярваме, че модата не познава граници и възрастови ограничения. Основното нещо, което трябва да разберете: ако искате да носите нещо необикновено е как го поставете. Поддържайте своята уникалност, опитайте новости и демонстрирайте красотата си на другите.

Няма значение, на каква възраст сте и какъв е стилът на дрехите, който предпочитате!

Мода по света

Бяла тениска и черни дънки има във всеки килер. И това е правилно, защото основните неща никога не излизат от модата и са съвършено комбинирани с най-подходящите дрехи и аксесоари. Тандемът – бяла тениска и черни дънки могат да бъдат наречени прости, но по никакъв начин не са скучни!

Бялата тениска дава на изображението свежест и лека небрежност – особено ако е правилно комбинирана.

Печелившата комбинация се съчетава с тесни сини или черни дънки, защото тези основни гардеробни елементи съвпадат перфектно помежду си и създават основа за разнообразни изображения.

  • Бяла блуза – Черен  панталон

Прилепналите черни панталони са абсолютно необходими, защото дават краката на дължина и слабост, особено ако ги носите с високи токчета. В тази комбинация също ще прилягат за тържествен повод. Ако искате, можете да добавите светли обувки. Със стилни маратонки или шапка ще придадете на външния вид специален чар.

Светли или тъмни джинси, трябва да има в гардероба на всяка жена! В комбинация с бяла тениска те никога няма да загубят релевантността си и ще изглеждат еднакво добре с цветните неща.

Съвет на стилистите

Основното изображение може да бъде завършено с помощта на грим. Ярките нокти, приятните устни и гримът за очите са превъзходно комбинирани с основния начин на обличане.

  • Малка черна рокля

Тази рокля е самото въплъщение на елегантността. За да изглеждате грандиозно е достатъчно да носите малка черна.

Добавете обувки с токчета, колие и всичко е готово с едно елегантно изображение.

Нека да поговорим за аксесоарите

Нека си признаем – някои от нас имат късмет, че са надарени с перфектни параметри на модел. Но и великолепните форми могат да се представят в благоприятна светлина и с помощта на няколко стилистични трика. Напълно възможно, ако желаете, да скриете няколко килограма.

Големи торбички и аксесоари: Колкото по-големи са аксесоарите, толкова по-слаба правят вас самата;

Дълги обеци: Удължете визуално врата;

Дълги вериги XXL- визуално стесняват всеки силует!;

Колан в кръста: широките модели ще ви помогнат да създадете талията на аспен;

Шапки и пак шапки: увеличете височината и стеснете лицето и силуета;

Шалове: С леките носни кърпички ще омекотите образа и тънката фигура.

Асоциация с дрехи за офиса

Бялата блуза може да предложи много повече, защото е изключително универсална. Може да се носят по всякаква причина и да се комбинират с широки панталони, поли или дънки. В зависимост от общото изображение, бялата блуза може да не се вмъкне в пола, въпреки, че е желателно, иначе блузата може да създаде безформен силует. С панталони са възможни различни опции, в зависимост от това дали искате да създадете спортно или елегантно изображение.

Бялата тениска също изглежда чудесно в комбинация с пола или панталони. В допълнение, сега тя се носи дори с рокли, което ви позволява да създавате интересни изображения.

Опитайте някои от тези класически и креативни идеи, за да намерите вашият имидж в дрехите!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here