Изборът на облекло е най-лесният и удобен начин да изглеждате стилно. Облеклото не само се затопля през зимата, но е много лесно да се създаде. Основното нещо е да се сложат взаимно няколко неща, които са в топ класацията на модната тенденцията.

Съвременните стилове на облекло дават на жените възможност да увеличат максимално полета на фантазията, което позволява всеки път да изглеждат по-различно. Едно отлично основно нещо за многопластовото изображение е уютното жилетка, която през 2018 г. може да бъде както от тънка мека тъкан, така и от дебела прежда.

Лесно е да се създаде модно изображение, когато в гардероба присъства стилен костюм и панталони в сиво каре. Под якето може да носите пуловер, поло или дори рокля. Също така добре дошли са чорапите, изпъкнали под късите панталони.

Под якето или жилетката може да се носите, както пуловер с весел печат, така и дънки и трикотажни панталони. Сега е модерно да комбинирате с класическото облекло.

Най-модерното връхно облекло от есенно-зимния сезон 2017-2018 със сигурност е коженото палто от изкуствена кожа. Тя перфектно седи на триизмерни неща, хармонично ги изпълнява. Важни са също обемните палта.

Последният акорд на всеки многослоен образ ще бъде дългият и топъл шал, който трябва да се обвива около врата няколко пъти. Той може да бъде допълнен със стилна брошка, която отдавна е считана за най-стилният зимен аксесоар за създаване на изображения за дами.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here