Жените често питат: как да бъдете винаги стилни, модерни и ярки? Първото нещо, което трябва да направите, скъпи дами, е да разберете, че стилът е индивидуалност, а не фанатично следване на модата.

В тази статия можете да намерите съвети как да бъдете винаги стилни, модерни, ярки.

Смята се, че смисълът на стил е само вроден и ако нямате, такъв нагон, уви, това никога няма да се получи. Но в нашата епоха, пълна с информация, това твърдение не изглежда толкова страшно. Днес в пресата и интернет могат да се открият милиони съвети на водещи стилисти, свети как да бъдем стилни и ярки, а сред много стилни знаменитости със сигурност ще намерите стила, който се вписва с вас. За да бъдете модерни и стилни, дрехи не са достатъчни. Стилът е образ, в който всичко е важно: дрехи, грим, безупречна кожа и коса. Така че, нека започнем с първата стъпка.

  • Определете вида на фигурата, като знаете характеристиките на фигурата си, може да подчертаете нейните качества и да скриете недостатъци.
  • Разгледайте модни списания и канали, за да видите кой стил ви харесва.
  • Обърнете внимание на детайлите и неща, които да допълнят имиджа ви, за да станете ярка и модерна съвременна жена.
  • Направете критично преосмисляне на дрехите в гардероба. Ще се изненадате колко много излишни неща ще откриете там. Не ги съхранявайте в продължение на години, трябва да се отървете от боклуците.
  • Има няколко неща, които са класически стил и могат да бъдат комбинирани едни с други:

1) Пола тип молив

2) Снежнобяла блуза

3) Класически панталони

4) Дънки

5) Яке

6) Клин

7) Обувки с токчета

  • Не започвайте със смели експерименти с цвят, използвайте класически комбинации, като черно-бели, сиви. Ако това ви изглежда скучно, добавете някои ярки, модерни детайли – шал или колан на врата.

След като подредите гардероба, обърнете внимание на външния вид. Често в забързания ежедневен живот забравяме за своята външност. И ако кожата и косата ви не са съвършени, тогава трябва да работите усърдно по този въпрос. Правилното хранене, редовната грижа гарантират резултата. Компетентното използване на козметиката ще ви помогне да скриете дефектите на кожата и да я направите ярка.

Допълнете добрата визия с добре поддържани коса, кожа и нокти, а с грима не прекалявайте в никой случай. Изберете подходяща прическа за своето лице и създайте нов имидж и модерна визия.

За да обобщим въпроса: Как да сте винаги стилни, модерни и ярки, запомнете, че има три компонента на стилен образ – дрехи, грим, коса. Ако и трите компонента се допълват, тогава сме се справили с тази задача и ще се наслаждавате на възхитителните погледи на приятели, познати и просто минувачи по улицата!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here