Знаем какво е зимата, когато температурата навън е по-ниска от стайната. Треската и студа траят повече от седем месеца в годината. Този период е типичен със силен вятър на улицата. Точно тогава много хора и особено момичета, правят грешка, опитвайки се да изглеждат секси. Често носят леки дрехи и разголват телата си, но зима не се вписва в такава мода.

За да бъдете красива и да се обличате топло е достатъчно да спазвате някои правила, които пак ще ви дарят силата да изглеждате секси и красиви, дори в зимата.

За да откриете хармония между фигурата и дрехите, трябва да изберете и комбинирате правилно дрехите. Студеното време налага фигурата да бъде покрита добре и в същото време да остане привлекателна. В зимния сезон, се предлагат толкова много връхни дрехи, сред които кожени палта, кожуси, манта, якета.

Якета – често смятани за обемни или твърде спортни, много пъти са игнорирани от представителките на нежния пол. Тайната в избора на зимно дамско яке се крие в правилно избрания модел. Само така ще ви стои по мярка и ще държи на топло важните органи.

Кожени палта – сами по себе си, кожусите са изискано и скъпо нещо. Изборът на кожено палто, насочва вниманието в красивите линии и използвани материали. Всичко това дава изтънченост на козината. За да сте стилни и красиви с кожено палто изберете дължината, която ви харесва и съчетайте с правилните аксесоари – красиви ботуши, ръкавици и шал са идеално комбинирани.

Ако пътувате много с кола, тогава трябва да забравите за дългото палто. Такова ще ви затруднява при всяко качване и слизане. Заложете на късо палто от козина.

Зимно палто – красивото палто, трябва да отговаря на фигурата ви. Максимума дължина е до коляното. Тя ще вашата личност.

Къс колан – зимното палто може да подчертае завоите на тялото с добре подбран колан за кръста.

Избирайки зимния гардероб, трябва да помислите и с какво ще комбинирате връхната дреха. Плетена рокля, вълнен елегантен панталон, красив пуловер, пола тип молив ще се погрижат вашата визия да бъде безупречна.

И не забравяйте за аксесоарите. Не е задължително в поледицата да натоварвате ходилата си с обувки с висок ток. Днес се предлагат много красиви боти и ботуши с равни подметки, които също са секси. Гаранция за здравето е да държат краката ви на топло и да изглеждат красиво. Заложете на качествени обувки, за да се чувствате комфортно, дори в дъждовно време.

Вече знаете как да се обличате удобно, топло и красиво в зимния сезон. И помнете добре избрания тоалет трябва да е споходен от широка усмивка, правилна поза и красив поглед. Те ще ви помогнат в това начинание.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here