Голяма част от изискванията са поставени върху бизнес дрехите за жените. Те трябва да бъдат удобни, функционални, дискретни и елегантни. Бизнес облеклата за жени трябва да бъдат добре нарязани и пришити и трябва да изглеждат привлекателни. В избора на дрехи за офиса е препоръчително да се използват тъкани, които прилягат и са практични. Мнозина вярват, че дамското облекло за офиса е сако и пола или панталони, но това е погрешно мнение.

Какви дрехи да изберете за офиса?

В работна среда са подходящи елегантни рокли, блузи или жилетки и дори къси панталони. При избора на бизнес облекло, момичетата трябва да избягват смели разголвания и разфасовки, мини и деколте.

Можете да използвате различни цветове. Бизнес модерните дрехи за жени могат да бъдат не само кафяви, сиви или черни. Допускат се меки цветове. Зелено, синьо, бяло, бежово, черешово и други цветове. Всички те са подходящи. В допълнение, бизнес дрехите за дами не трябва да бъдат само монофонични. Те може да заложат на няколко цвята, най-важното е, комбинацията от цветове да не е предизвикателна.

Модата за жени предлага интересни решения, които ще подчертаят индивидуалност, ще направят впечатление и в същото време не нарушават рамката на бизнес етикета.

Тази година, за офис стил, можете да комбинирате контрастиращи цветове в дрехите. Не е нужно да избягвате комбинацията от черно и бяло. През този сезон женствеността се приветства подробно.

Бизнес костюмите се отличават с грациозно нарязване и гладък силует. В тези дрехи ще се чувствате удобно в офиса и дори на партито. Някои дизайнери съветват да не се пренебрегват панталоните и блузи с широки рамене. Реално е да носите класическо сако със стеснени панталони. Приоритетът остава в полата молив, който се допълва от сако с отворено деколте или блуза с V-образно гърло.

За смелите дами, те предлагат пола и костюми, украсени с абстрактни орнаменти.

През тази година много популярна е и малката класически рокля в тюркоазно, лилаво, тъмно синьо, черно, а дори и оранжево, което се допълва от стилен шал и кожена каишка. Много дизайнери предлагат рокли от трикотажни дрехи с дълги ръкави в кафяви, черни и пастелни цветове. Не е необходимо да се носят само монохромни дрехи – рокли, декорирани с цветни орнаменти и малки бродерии са подходящи, за елегантни и привлекателни изображения.

Индивидуалността и елегантността могат да бъдат допълнени и с аксесоари. Преобладават гривни, големи мъниста, часовници, чанти с големи детайли, халки и шалове, връзки, колани с различни ширини и различни цветове. За офиса подходящи са обувки от пастелни цветове и черни, ботуши с нисък ток, както и ботушите до глезените.

Изборът на е дрехи за офис е разнообразен и винаги може да импровизирате с нещо ново.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here