Церемонията по награждаването на Ейми събира всяка година много звезди на червения килим в Лос Анджелис. Обърнете внимание на прекрасните им рокли и колекция!

София Вергара

Актрисата е блестяща от щастието на церемонията, сякаш спечелила всички номинации. Или може би е просто доволна от една перфектно прилягаща снежнобяла вечерна рокля.

Хилария Балдуин

Съпругата на Алек Болдуин също се оказа сред най-добрите красиви звезди в красива рокля с луксозен цветен печат.

Джесика Бийл

Актрисата избра асиметрична падаща рокля с дълга опашка и красиви сребърни вложки и изглеждаше невероятно в нея.

Джесика Ланг

Тежката кадифена рокля до пода с луксозна златна бродерия е страхотен избор за вечерна рокля за зрели жени. Джесика Ланг е пряко потвърждение за това.

Джулиан Хаф

Оказва се, че полупрозрачната рокля може да бъде не само провокативна, но и фантастично женствена и нежна, както американската певица и актриса Джулиана Хаф.

Никол Кидман

Напоследък, актрисата все повече се появява в рокли с голям разрез в деколтето, което потвърждава, колко много й отива такъв модел. В червена рокля с дълбоко деколте и буйна пола, тя изглежда като порцеланова фигурка.

Сара Полсън

Актрисата се появи в сребърна рокля с ръкави-фенери и беше една от най-забележителните на церемонията с неотразим тоалет, с множество блестящи пайети.

Сюзън Сарандън

Актрисата е олицетворение на истинската елегантност на червения килим, а на церемония се появи в черна рокля, идеално прилепнала на фигурата й.

Трейди Нютон

Роклята в цвят люляк чудесно подходи на актрисата Трйди Нютон и умело подчерта тъмната кожа на момичето.

Зоуи Кравиц

Един от най-красивите тоалети на вечерта бе актриса, певица и модел Зоуи Кравиц. Тя се появи с вечерна рокля по пода, която се състои изцяло от пера в различни цветове.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here