Модната индустрия ни предлага дънки от различни стилове и цветове. Ще ви кажем кои дънки ще отговарят на вашия тип фигура.

Кои дънки се търсят?

Ние всички обичаме деним. В миналото грубата тъкан, от която са изработени панталоните за работници, днес се превърна в популярен памучен материал, използван за шиене на разнообразни продукти. На първо място, дънковите панталони са претърпели значителни промени през последните десетилетия и днес те ни харесат с огромно разнообразие от цветове и разфасовки. Какъв стил е подходящ за вашата фигура, ще ви кажем по-долу.

Чифт дънки с басти на стомаха ни позволяват лесно да скрием няколко допълнителни килограма. Изберете плътно прилепнали панталони, изработени със съдържание на еластан. Те ще седят перфектно и визуално ще скрият корема ви.

Обувките създават идеална поза и помагат визуално да премахнат няколко допълнителни сантиметра.

Кои дънки ще задоволят притежателката на малък корема?

За фигури с буйни форми и закръглени хълбоци най-подходящи са тъмните цветове.

От помпозната бродерия на бедрата и закачливите големи джобове е по-добре да се откажете, защото. те привличат ненужно внимание и добавят тегло. Също така могат да пълнят твърде тесни разфасовки и панталони без джобове.

Кои дънки са подходящи за широки бедра?

Дънките трябва да завършват в най-тясната част на крака с леко набиране, например в глезените.

За да разтегнете визуално краката изберете прави панталони. Малко количество еластан гарантира комфорт.

С тесните панталони е по-добре да сте сдържани, защото. ще подчертаят всяко гънка. Също така не се препоръчват панталони с бродерии върху бедрата – те привличат нежелано внимание към проблемни области.

Какви дънки да носят на притежателките на едри бедрата?

Дънковите с надвиснала талия са идеални за миниатюрни момичета с къси крака. Обувки на висок ток ще помогнат визуално да добавите няколко сантиметра. Може също да добавите стрелки, те перфектно удължават краката.

Кои дънки ще задоволят собственичката на къси крака?

Декоративни елементи на джинсите с дупки, винаги изглеждат стилни и спокойни. Те са подходящи за всякакъв вид фигура.

Леки панталони

Тъмните цветове са подходящи за всички видове фигури. Въпреки това, един лек модел може да изглежда страхотно, ако го комбинирате с плетена жилетка.

Обувки с високи ходила или ниска пета не само подобрява позата, но и прави фигурата визуално по-тънка.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here