Всички сме чували за роклите в стила на двадесетте години на миналия век характеризиращи се с ресни по периферията. Предполагали ли сте някога, че тази тенденция ще се върне отново на мода?

В модерния стил, ресните са поставени върху различни дрехи и аксесоари. В сезона пролет-лято на 2018 г. дизайнерите решават да въплъщават своите фантазии с помощта на дългите реснички. Основната отличителна черта на този сезон ще е дължината. На мода ще са много дългите ресни.

Краят на дрехи с ресни ще бъдат актуални с плътни или тънки ленти, които ще завършват плоски или кръгли. Всичко зависи от материала. Например, въздушните ресни могат да се получат от тънка тъкан, а по-широките и гъсти – от джинси или кожа. Дизайнерите създадоха изключителни връхни пролетни облекла с къдрава форма, изработена от същия материал.

Еклектизмът е една от модните тенденции. В него може да смесите всичко: стилове дрехи и щампи. Например, модерна пола с ресни ще изглежда чудесно и с пуловер или тениска в небрежен стил. Много интересни идеи можете да видите в модните колекции Наим Хан, Монсе, Вероник Лерой, Нина Ричи, Пако Рабан, както и много други марки.

Ресните в този сезон украсяват не само с поли и рокли, но също така и пуловери, якета, палта.

Ресничките могат да бъдат кокетни и луксозни, да задават ритъма на движение или да го следват. Ресните в дрехи и аксесоари имат силата и да променят външния вид, без да го разпознават.

На стилът „ресни“ всички възрасти са покорни, затова ще се подчини на всяка жена. В зависимост от характеристиките на фигурата, ресните могат да бъдат в различни части на облеклото, могат да украсят отделни елементи или области. Цветът и плътността на ресните също се определят от това.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here