Чорапогащи и клинове са много сходни по вид, а когато избирате дрехи в онлайн магазин, невинаги е възможно да се разбере разликата между тях. Съществуват обаче известни различия.

Какво представляват клинове?

Дамският клин присъства от дълго време насам в гардероба на жените. В началото заимстващ от чорапогащника, а в последствие се обособил като самостоятелна дреха, днес той е на почит сред почти всяка възраст жени и момичета.

Кога могат да се носят дамски клинове – клиновете могат да се носят на всеки повод, но най-подходящи са за ежедневието. Съчетанията им с рокли, поли, дълги жилетки или туники са идеални за момичета с по-едри форми, бременни жени и срамежливите, които не харесват да изкарват на показ някои части от тялото.

За кого са предназначени дамските клинове – Някои смятат, че дамските клинове не са за пълните жени, но това е напълно погрешно схващане. Клиновете имат високо количество на еластан, което допринася комфорта в тялото, подобрява кръвообръщението и кара жената да се чувства по-стегната и секси. Това ги превръща в една практична дреха за долната част от тялото и за всеки сезон.

Мода в клиновете за жени – Клинове се носят във всеки сезон, като единственото условие е материалите на изработка да са съобразени със сезонността. Има къси, дълги, три четвърти клинове, вълнени, памучни, от ликра и пр. Някои модели са красиво украсявани от дантела в края, с щампи, райета, каре, животински мотиви, дюс или флорални мотиви. Всичко около избора им зависи най-вече от повода, за които се обличат.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here