Увлекателното бельо подчертава женствеността и ви кара да се чувствате по-уверени. Ще ви кажем как да изберете бельото, което ще отговаря точно на вида и фигурата ви.

Кое бельо е подходящо за голям бюст?

Ако искате да се съсредоточите върху гърдите, изберете поддържащ сутиен. Костите и големите чашки, благоприятно коригират формата на гърдите. Колкото по-плътен материала, толкова по-добре ще стои сутиенът.

За да намалите визуално гърдите, използвайте минималистичен сутиен. Той леко се разпространява по формата на гърдите и те изглеждат по-стегнати и по-оформени.

Какво бельо да изберат притежателките на пухкави бедра?

Акцентите е по-добре да се правят на деколтето. Допълнителни акценти се създават в модели с дантелени или сатенени покрития, бродирани с плитки, сатен или дантели. Цветните комбинации от черно или бяло със синьо също привличат вниманието. Чорапогащи от висококачествен материал и плътност намаляват едрината и визуално удължават краката, правейки ги по-тънки.

Бельо, ако имате коремче?

За да подчертаете най-тясната точка на тялото под гърдите и да повдигнете бюста, трябва да изберете сутиен със затегнати форми точно под гърдите. С лек затегнат ефект се славят корсетите. Изберете безшевни бикини или модели с дантелен кант около краищата.

Какви бельо да носите с малък гръден кош и тесни бедра?

Светлите цветове с лакови покрития ще дадат на гърдите и бедрата допълнителен обем. Гащичките не трябва да имат твърде дълбоко деколте. Сутиените с дантела и флорален шаблон ще ви помогнат да подчертаете женствеността си. Също така, корсетите, снабдени с не плъзгащи се материи, спомагат за придаването на завои към плоската фигура.

Моделите, изцяло изработени от дантела, ефективно подчертават женствеността.

Широките презрамки създават усещане за комфорт и предотвратяват отпускането на някои зони.

Това елегантно бельо никога не излиза от модата, а моделите със съблазнителна дантела се предлагат в безкрайни възможности!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here