Белите блузи и ризи са основни неща в гардероба на всяка жена. Те са в състояние да отговорят на старинния въпрос: какво да носите? Белите ризи и блузи могат веднага да направят елегантен и интелигентен външния вид. Това обяснява и защо, когато модната дизайнерка Каролина Херера излиза в края на представянето на колекцията й, всеки я гледа с възхищение.

Всеки стилист веднага ще попита как се справяте с бели блузи и ризи. Тези неща няма да излязат от мода никога. И през 2018 г. те ще ни дадат пълна свобода на избор. Днес ще ви разкажем за това, кои бели ризи и блузи ще бъдат на мода този сезон.

Сред тях моделите има много прости кройки в стил на минимализъма. Често може да намерите бели ризи в стила на свръхизмерване, както и модели с падащ хлабав процеп. Такива модели ще отговарят както на пълни, така и на твърде слабите момичета. Ако ви харесва нещо необичайно, може да комбинирате бяла риза с дрехи в стила на бельото.

Фокусирайки се върху модата от миналото, дизайнерите обръщат специално внимание на ръкавите, които понякога получават огромни суми. Може да срещнете ръкави, които се състоят от две части: долната и горната част едната, от които е обемна, а другата – по-тясна. Има и гофрирани ръкави. Често такива ръкави са украсени с блузи в романтичен стил.

Пространството за дизайнерските фантазии също така осигурява асиметрия и известна небрежност, особено на дизайнерите с модели с един ръкав.

В белите ризи и блузи цветът остава непроменен, затова те преобладават в бели фланелки, къдрици, презрамки и връзки. В някои случаи обаче връзките и лъковете могат да бъдат черни.

За да комбинирате бели ризи и блузи този сезон, стилистите препоръчват черни гащеризони, поли или панталони. Изглежда интересни и бели блузи със сини дънки.

Бели ризи и блузи са винаги универсални дрехи, с които по всяко време ще се почувствате елегантни. Те са романтични, чувствени, стилни.

Модерните ризи и блузи от сезона на 2018 г., успешно се допълват с панталони или поли, и може дори да скриете излишните килограми.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here